1. Nederlandse boeken
  2. Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen

Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 189 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021615455. 

Specificaties Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen

HoofdauteurCicely Mary Barker
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum21 mei 2010

Omschrijving van Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen

Dit geweldige boek, Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen, is een ware schat voor liefhebbers van de betoverende wereld van Cicely Mary Barker. Deze prachtige bundel bevat alle Bloemenkinderen die ooit zijn gecreëerd door de getalenteerde kunstenares. Deze bloemenkinderen, die al in de eerste helft van de twintigste eeuw het levenslicht zagen, zijn nog steeds geliefd bij jong en oud over de hele wereld. Hun elfachtige schoonheid en speelse persoonlijkheden maken hen onweerstaanbaar. Dompel jezelf onder in de magische sfeer van deze schitterende wezentjes terwijl je door de pagina's bladert. Bewonder de gedetailleerde illustraties en laat je betoveren door de verhalen die achter elk bloemenkind schuilen. Dit boek is niet alleen een visueel feest, maar biedt ook een waardevolle verzameling van de verbeeldingskracht en creativiteit van Barker. Met Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen haal je een tijdloos meesterwerk in huis dat je steeds weer opnieuw kunt ontdekken. Perfect om cadeau te geven aan diegene die houdt van schoonheid, fantasie en de magie van de natuur. Waan jezelf in de betoverende wereld van de Bloemenkinderen en laat je verbeelding de vrije loop.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen

Het boek Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen is geschreven door Cicely Mary Barker. De oorspronkelijke releasedatum was 21 mei 2010.

Het boek Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen is te koop als Hardcover.

Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen bestaat uit 189 pagina’s. 

Het Complete Boek Van De Bloemenkinderen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken