1. Nederlandse boeken
  2. Het Liegend Konijn

Het Liegend Konijn

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het Liegend Konijn is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 280 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463374118. 

Specificaties Het Liegend Konijn

HoofdauteurJozef Deleu
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 oktober 2023

Omschrijving van Het Liegend Konijn

Het Liegend Konijn is een uniek tijdschrift dat twee keer per jaar, in april en oktober, een verrassend overzicht van de hedendaagse poëzie presenteert. In elk nummer worden nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde gedichten van ongeveer dertig dichters gepresenteerd, als kostbare schatten gestolen uit een nest. Door de jaren heen hebben honderden dichters bijgedragen aan dit tijdschrift, wat heeft geleid tot een bonte verzameling van jonge debutanten, doorgewinterde poëten en oude meesters. Diversiteit en respect voor verschillende poëtische stromingen vormen de basis van deze unieke mix. Ieder nummer van Het Liegend Konijn is als een kleurrijk palet waarin de veelzijdigheid van onze hedendaagse poëzie tot uiting komt. Het is een waar genot om de gedichten te ontdekken en je te laten meevoeren door de woorden en emoties die de dichters met hun pen hebben gecreëerd. Met Het Liegend Konijn haal je niet alleen een tijdschrift in huis, maar ook een kunstwerk vol creativiteit en schoonheid. Het is een bron van inspiratie voor zowel poëzieliefhebbers als aspirant-dichters. Laat je betoveren door de krachtige beelden en de diepgaande emoties die deze gedichten oproepen en ontdek de rijkdom van de Nederlandse poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het Liegend Konijn

Het boek Het Liegend Konijn is geschreven door Jozef Deleu. De oorspronkelijke releasedatum was 16 oktober 2023.

Het boek Het Liegend Konijn is te koop als Paperback.

Het Liegend Konijn bestaat uit 280 pagina’s. 

Het Liegend Konijn is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken