1. Nederlandse boeken
  2. Het moest maar eens gaan sneeuwen

Het moest maar eens gaan sneeuwen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het moest maar eens gaan sneeuwen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 43 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057590160. 

Specificaties Het moest maar eens gaan sneeuwen

HoofdauteurTjitske Jansen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2003

Omschrijving van Het moest maar eens gaan sneeuwen

In de betoverende debuutbundel Het moest maar eens gaan sneeuwen (2003) laat Tjitske Jansen haar poëzie op parlando wijze dansen met grote thema's zoals liefde, dood en verbondenheid. Met een unieke mix van miniaturen en prozagedichten neemt ze ons mee op een avontuurlijke reis door haar gedachtenwereld. In deze bijzondere bundel ontmoeten we een ochtendvogel die speels een ijzerzaagje imiteert, een idioot op het dak die ons doet lachen en nadenken, en ontdekken we het nadeel van er nog niet zijn. Maar dat is niet alles! Jansen verrast ons ook met haar beschrijving van een pas aangeschafte Elvis-bril, waardoor we ons even kunnen wanen in de wereld van de legendarische rock-'n-roll koning. Het moest maar eens gaan sneeuwen is een meeslepende verzameling van gedichten die je laten wegdromen en je raken tot in het diepst van je ziel. Met haar unieke schrijfstijl en haar vermogen om met woorden te spelen, weet Tjitske Jansen de lezer te betoveren en te verrassen. Een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie die op zoek zijn naar nieuwe horizonten en een frisse kijk op het leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het moest maar eens gaan sneeuwen

Het boek Het moest maar eens gaan sneeuwen is geschreven door Tjitske Jansen. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2003.

Het boek Het moest maar eens gaan sneeuwen is te koop als Paperback.

Het moest maar eens gaan sneeuwen bestaat uit 43 pagina’s. 

Het moest maar eens gaan sneeuwen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken