1. Nederlandse boeken
  2. Het stad in mij

Het stad in mij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het stad in mij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 358 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493168091. 

Specificaties Het stad in mij

HoofdauteurMaud Vanhauwaert
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum29 mei 2020

Omschrijving van Het stad in mij

"Het stad in mij" is een prachtig literair werk dat meer dan 300 pagina's telt en een waar monument is voor de meest boeiende dichter van deze tijd. Maud Vanhauwaert, ooit stadsdichter van Antwerpen en bekend om haar eigenzinnige stijl, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol onverwachte wendingen en diepgaande inzichten. Dit boek is veel meer dan alleen een verzameling gedichten. Het is een levendige weergave van de persoonlijke belevenissen, onbetwistbare conclusies, dwalingen, openhartige ontboezemingen, rebelse momenten en speelse capriolen van Maud Vanhauwaert. Haar poëzie is grensverleggend en prikkelend, en laat je op een andere manier naar de wereld om je heen kijken. Met "Het stad in mij" krijg je de kans om de stad Antwerpen door de ogen van een gepassioneerde dichter te zien. Maud Vanhauwaert neemt je mee naar de verborgen hoekjes en straatjes waar normaal gesproken alleen zijzelf toegang tot heeft. Haar woorden openen deuren naar nieuwe werelden en laten je de stad op een unieke manier ervaren. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van "Het stad in mij" en laat je verrassen door de grenzeloze creativiteit en poëtische genialiteit van Maud Vanhauwaert. Dit boek is een absolute must-have voor liefhebbers van vernieuwende literatuur en voor iedereen die de kracht van woorden wil ontdekken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het stad in mij

Het boek Het stad in mij is geschreven door Maud Vanhauwaert. De oorspronkelijke releasedatum was 29 mei 2020.

Het boek Het stad in mij is te koop als Hardcover.

Het stad in mij bestaat uit 358 pagina’s. 

Het stad in mij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken