1. Nederlandse boeken
  2. Hoe het komt

Hoe het komt

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hoe het komt is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 447 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789076174693. 

Specificaties Hoe het komt

HoofdauteurHans Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum12 januari 2016

Omschrijving van Hoe het komt

Gedurende zijn veertigjarige loopbaan als dichter heeft Hans Tentije zeventien bundels gepubliceerd, variërend van Alles is er tot Gissingen, gebeurtenissen. Zijn werk staat bekend om zijn verhalende en lyrische karakter, waarbij thema's als heimwee en verlangen altijd weer terugkeren. Tentijes poëzie is meerdere malen bekroond, waaronder met de prestigieuze Van der Hoogt- en Herman Gorterprijs, en recentelijk ontving hij de Karel van de Woestijneprijs. Veel van zijn bundels zijn al lange tijd niet meer te verkrijgen en bijna onvindbaar. Om deze reden is nu alle poëzie van 1994 tot en met 2010 samengebracht in één omvangrijke uitgave, genaamd Hoe het komt. Deze prachtige uitgave biedt liefhebbers van Tentijes poëzie de mogelijkheid om zijn werken opnieuw te ontdekken of voor het eerst kennis te maken met zijn bijzondere stijl. Met meer dan vijftien jaar aan gedichten, bevat Hoe het komt een schat aan literaire pareltjes die voorheen moeilijk te vinden waren. De bundel is zorgvuldig samengesteld en geeft een overzicht van Tentijes evolutie als dichter gedurende deze periode. Van zijn vroege werken vol jeugdige energie en onbezonnenheid tot zijn meer rijpe en introspectieve gedichten, deze verzameling laat de veelzijdigheid van Tentijes talent zien. Hoe het komt is een must-have voor elke poëziel.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hoe het komt

Het boek Hoe het komt is geschreven door Hans Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 12 januari 2016.

Het boek Hoe het komt is te koop als Paperback.

Hoe het komt bestaat uit 447 pagina’s. 

Hoe het komt is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken