1. Engelse boeken
  2. Hold Your Own

Hold Your Own

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hold Your Own is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781447241218. 

Specificaties Hold Your Own

HoofdauteurKae Tempest
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 oktober 2014

Omschrijving van Hold Your Own

Hold Your Own is een adembenemende verzameling nieuwe poëzie van een onverschrokken getalenteerde dichter, die zelfs de prestigieuze Ted Hughes Award heeft gewonnen. Deze dichtbundel is een meesterwerk dat je ziel zal raken en je verbeelding zal prikkelen. Met elke pagina neemt de dichter je mee op een reis door de diepten van de menselijke emotie. De woorden dansen op het papier en creëren levendige beelden die je hart zullen veroveren. Hold Your Own laat je kennismaken met een uniek en krachtig stemgeluid, dat je zal betoveren met zijn rauwe eerlijkheid en onvervalste schoonheid. Deze poëziebundel gaat verder dan de traditionele grenzen van de poëzie en verkent nieuwe terreinen van creativiteit en expressie. De dichter weeft verhalen en emoties samen op een manier die je zal doen stilstaan en reflecteren op je eigen leven. Hold Your Own is een meesterwerk dat niet alleen woorden gebruikt om te communiceren, maar ook om te genezen en te inspireren. Met deze nieuwe editie van Hold Your Own krijg je ook een exclusief voorwoord van de dichter zelf, waarin hij zijn inspiratie en creatieve proces deelt. Dit geeft je een uniek inzicht in de wereld van de dichter en zal je helpen een diepere verbinding te voelen met de gedichten. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of nieuw bent in de wereld van de dichtkunst, Hold Your Own is een absolute must-have. Het zal je hart veroveren en je zint.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hold Your Own

Het boek Hold Your Own is geschreven door Kae Tempest. De oorspronkelijke releasedatum was 09 oktober 2014.

Het boek Hold Your Own is te koop als Paperback.

Hold Your Own bestaat uit 128 pagina’s. 

Hold Your Own is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken