1. Engelse boeken
  2. Home

Home

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Home is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 352 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780143138006. 

Specificaties Home

HoofdauteurWhitney Hanson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 mei 2023

Omschrijving van Home

Van Tiktok-fenomeen Whitney Hanson komt nu een herziene editie van haar bestseller Home, met een nieuwe introductie en meer dan een dozijn nieuwe gedichten. De bijen zullen niet verdwijnen, maar ze zullen met je veranderen. Soms zullen ze chaotisch zijn, soms zullen ze rusten, soms zullen ze je zoete honing geven en soms zullen ze je eraan herinneren hoeveel liefde kan steken. Maar als je een thuis in jezelf kunt vinden en vrede kunt sluiten met je bijen, zal het goed met je gaan - vanuit Home. Resonerend, rauw en levendig, is Home een lyrische kaart om een weg te vinden door liefdesverdriet. De gedichten in Home volgen de stadia van heling - van de wanhoop die gepaard gaat met het einde van een relatie tot het uiteindelijke licht en de bevrijding die met de tijd komen. Ze bieden troost en steun, terwijl ze je ziel weer tot leven brengen en je helpen vrede te sluiten met je bijen. Met een nieuwe introductie en extra gedichten, is deze herziene editie van Home een onmisbare metgezel op je reis naar genezing en innerlijke rust. Duik in de diepte van je emoties en ontdek de kracht in jezelf om te herstellen en verder te gaan. Laat de poëzie van Home je begeleiden op deze reis en je helpen om uiteindelijk vrede te vinden met jezelf en de wereld om je heen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Home

Het boek Home is geschreven door Whitney Hanson. De oorspronkelijke releasedatum was 09 mei 2023.

Het boek Home is te koop als Paperback.

Home bestaat uit 352 pagina’s. 

Home is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken