1. Engelse boeken
  2. Howl Kaddish Other Poems

Howl Kaddish Other Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Howl Kaddish Other Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 117 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141190167. 

Specificaties Howl Kaddish Other Poems

HoofdauteurAllen Ginsberg
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2009

Omschrijving van Howl Kaddish Other Poems

Deze prachtige uitgave, genaamd "Howl Kaddish Andere Gedichten", neemt je mee op een onvergetelijke reis door de grenzeloze geest van een generatie. De auteur, een icoon van de Beatbeweging en een visionair dichter, heeft met zijn moedige en explosieve verzen de grenzen doorbroken. In dit boek worden de beroemde gedichten samengebracht die hem tot een bepalende figuur van de tegenbeweging hebben gemaakt. Vanaf de eerste regel, waarin hij schreeuwt: "Ik zag de beste geesten van mijn generatie vernietigd door waanzin, uitgehongerd hysterisch naakt", voel je de intensiteit en de rauwe emotie die in zijn werk doordringt. Zijn gedichten zijn een krachtige expressie van de zoektocht naar vrijheid, de worsteling met de samenleving en de ultieme zoektocht naar betekenis. Naast zijn beroemde gedicht "Howl" bevat deze bundel ook het meesterwerk "Kaddish" en andere intrigerende gedichten die je zullen betoveren en inspireren. Elk woord is zorgvuldig gekozen en elke zin is doordrenkt met betekenis. Deze uitgave is een eerbetoon aan de rijke erfenis van de auteur en een essentieel werk voor liefhebbers van poëzie en de tegencultuur. Met zijn zinnenprikkelende taal en zijn diepgaande inzichten raakt dit boek het hart en de geest van de lezer. Het is een tijdloos meesterwerk dat je steeds opnieuw zult willen her.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Howl Kaddish Other Poems

Het boek Howl Kaddish Other Poems is geschreven door Allen Ginsberg. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2009.

Het boek Howl Kaddish Other Poems is te koop als Paperback.

Howl Kaddish Other Poems bestaat uit 117 pagina’s. 

Howl Kaddish Other Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken