1. Engelse boeken
  2. I Hope You Stay

I Hope You Stay

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. I Hope You Stay is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524851972. 

Specificaties I Hope You Stay

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum14 mei 2020

Omschrijving van I Hope You Stay

In de geest van haar bestverkopende serie, Kussen Gedachten, keert Courtney Peppernell terug met een nieuwe, krachtige verzameling van poëzie en proza. Van hartzeer tot dromen van en het vinden van een nieuwe liefde tot het helen van het hart en uiteindelijk het vinden van vrede, de thema's in dit boek zijn universeel maar ook uniek individueel voor lezers. "Ik Hoop Dat Je Blijft" is een ontroerende reis door emoties en ervaringen die we allemaal op een bepaald punt in ons leven doormaken. Met haar kenmerkende gevoeligheid en diepgaande inzichten neemt Courtney Peppernell ons mee op een reis van zelfontdekking en hoop. Dit boek biedt niet alleen troost en herkenning, maar ook de mogelijkheid om te reflecteren en te groeien. Het is een bron van inspiratie voor iedereen die momenteel worstelt met hartzeer, verlangen naar liefde of op zoek is naar innerlijke vrede. Elke pagina is doordrenkt met emotionele intensiteit en schoonheid, waardoor de lezer wordt meegenomen op een emotionele achtbaan. "Ik Hoop Dat Je Blijft" is niet zomaar een boek, het is een metgezel, een gids en een bron van kracht. Het laat je zien dat je niet alleen bent in je gevoelens en dat er altijd hoop is, zelfs in de meest donkere tijden. Courtney Peppernell weet haar woorden op een magische manier te weven, waardoor dit boek een onmisbare toevoeging is aan elke boekenpl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over I Hope You Stay

Het boek I Hope You Stay is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 14 mei 2020.

Het boek I Hope You Stay is te koop als Paperback.

I Hope You Stay bestaat uit 224 pagina’s. 

I Hope You Stay is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken