1. Engelse boeken
  2. If They Come For Us

If They Come For Us

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. If They Come For Us is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472154613. 

Specificaties If They Come For Us

HoofdauteurFatimah Asghar
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum29 november 2018

Omschrijving van If They Come For Us

De debuutbundel 'Als Ze Voor Ons Komen' van Fatimah Asghar heeft me meerdere malen doen huilen. Het is dringend, meeslepend en gevuld met fragmenten van geschiedenis die het gezicht van de wereld hebben veranderd. De verkenning van queerness, rouw, moslimidentiteit, de opdeling en het leven als vrouw van kleur in een wereld gedomineerd door witte suprematie maken dit de meest essentiële dichtbundel die je dit jaar zult lezen. Fatimah Asghar neemt je mee op een emotionele reis door haar gedichten die zowel hartverscheurend als krachtig zijn. Ze gebruikt haar woorden om de lezer te raken en een diepe verbinding te creëren. Met een ongeëvenaard gevoel voor taal en een scherp inzicht in de menselijke ervaring, weeft ze verhalen samen die je ziel zullen beroeren. 'Als Ze Voor Ons Komen' is niet zomaar een dichtbundel, het is een krachtig statement. Het daagt de heersende normen en waarden uit en biedt een stem aan degenen die vaak worden genegeerd. Het is een viering van diversiteit en een oproep tot actie. Dit is een bundel die je niet onberoerd zal laten en je zal inspireren om de wereld om je heen met nieuwe ogen te bekijken. Met 'Als Ze Voor Ons Komen' heeft Fatimah Asghar een meesterwerk afgeleverd dat je niet mag missen. Haar woorden zullen je hart breken en je ziel helen. Deze bundel verdient een spec.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over If They Come For Us

Het boek If They Come For Us is geschreven door Fatimah Asghar. De oorspronkelijke releasedatum was 29 november 2018.

Het boek If They Come For Us is te koop als E-book.

If They Come For Us bestaat uit pagina’s. 

If They Come For Us is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken