1. Nederlandse boeken
  2. Ik ben Bibi

Ik ben Bibi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik ben Bibi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464814668. 

Specificaties Ik ben Bibi

HoofdauteurBibi Breijman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2023

Omschrijving van Ik ben Bibi

Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel is een uniek en inspirerend boek dat je meeneemt in de wereld van Bibi Breijman. Als zangeres en content creator heeft Bibi al vele harten weten te veroveren, en nu deelt ze haar levensverhaal met haar fans en volgers. Dit debuut is niet alleen een vlot leesbaar boek, maar ook een visueel spektakel met tal van persoonlijke foto's. Maar dat is niet alles! Wanneer je het boek omdraait, ontdek je een bijzondere verrassing: de gedichten die Bibi al van kinds af aan schrijft. Poëzie vanuit het Luchtkasteel is een verzameling van haar meest intieme en persoonlijke gedachten, die ze nu met de wereld deelt. Van liefde en geluk tot verdriet en teleurstelling, Bibi neemt je mee op een emotionele reis door haar poëtische wereld. Met dit boek krijg je niet alleen een kijkje in het leven van Bibi Breijman, maar ook de kans om haar talent als dichteres te ontdekken. Laat je betoveren door haar woorden en laat je inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan. Of je nu een fan bent van Bibi of gewoon op zoek bent naar een boek vol emotie en schoonheid, Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel is een absolute must-have voor iedereen die houdt van het geschreven woord.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik ben Bibi

Het boek Ik ben Bibi is geschreven door Bibi Breijman. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2023.

Het boek Ik ben Bibi is te koop als Paperback.

Ik ben Bibi bestaat uit 224 pagina’s. 

Ik ben Bibi is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken