1. Nederlandse boeken
  2. Ik ben mogelijk

Ik ben mogelijk

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik ben mogelijk is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 56 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021439310. 

Specificaties Ik ben mogelijk

HoofdauteurMaud Vanhauwaert
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 januari 2011

Omschrijving van Ik ben mogelijk

"Ik ben mogelijk" is het intrigerende debuut van de getalenteerde Maud Vanhauwaert. Met haar achtergrond in Woordkunst en Zakelijke Communicatie balanceert ze op de grens tussen het podium en de poëzie. In dit boek neemt ze de lezer mee op een unieke reis, waarin ze de speelsheid van het kind ontleedt en de ogen van Sevilla's inwoners in het felle licht laat samentrekken. Met haar levendige en meeslepende schrijfstijl weet Vanhauwaert de lezer te betoveren. Ze nodigt je uit om de duiven van de straten te schrapen en te ontdekken wat er schuilgaat achter het harde en voldongen. "Ik ben mogelijk" geeft vorm aan vermoedens en maakt het ongrijpbare weer plooibaar. Dit debuut is een must-have voor liefhebbers van poëzie en literatuur. Met haar unieke perspectief en verrassende wendingen weet Vanhauwaert de lezer telkens weer te verrassen. Laat je meevoeren in de wereld van "Ik ben mogelijk" en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik ben mogelijk

Het boek Ik ben mogelijk is geschreven door Maud Vanhauwaert. De oorspronkelijke releasedatum was 04 januari 2011.

Het boek Ik ben mogelijk is te koop als Paperback.

Ik ben mogelijk bestaat uit 56 pagina’s. 

Ik ben mogelijk is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken