1. Nederlandse boeken
  2. Ik blijf altijd bij je

Ik blijf altijd bij je

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik blijf altijd bij je is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 46 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045106564. 

Specificaties Ik blijf altijd bij je

HoofdauteurSjoerd Kuyper
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 augustus 2008

Omschrijving van Ik blijf altijd bij je

Rije rije rije jij en ik en ik blijf altijd bij je. Dit prachtige product, genaamd "Ik blijf altijd bij je," is een ode aan de eeuwige verbondenheid tussen twee geliefden. Stel je voor dat je samen op een magische reis bent, waarbij je constant met elkaar verbonden blijft. Deze unieke creatie roept filosofische vragen op over de aard van liefde en tijd. Is het vuur in de vlam of de vlam in het vuur? Is het uur in de tijd of de tijd in het uur? Het zijn raadsels die je aan het denken zetten en je relatie verdiepen. Daarnaast neemt dit product je mee naar de schoonheid van de natuur. Is de lucht in de wind of de wind in de lucht? Is de zee in de golf of de golf in de zee? Het antwoord is eigenlijk beide. Het symboliseert de symbiotische relatie tussen twee mensen, waarbij ze elkaar voeden en versterken. En laten we vooral niet vergeten hoe belangrijk fysieke aanraking is in een relatie. Is mijn hand in jouw hand of jouw hand in die van mij? Ook hier geldt, beide. Deze diepgaande connectie wordt versterkt door het herhaalde ritme van "Rije rije rije, ik en jij en jij en ik en ik blijf altijd bij je." Dit product is niet alleen een prachtige uiting van liefde, maar ook een kunstwerk dat je interieur zal verrijken. Met zijn diepzinnige betekenis en visuele aantrekkingskracht, zal "Ik blijf altijd bij je" een gespreksstarter.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik blijf altijd bij je

Het boek Ik blijf altijd bij je is geschreven door Sjoerd Kuyper. De oorspronkelijke releasedatum was 11 augustus 2008.

Het boek Ik blijf altijd bij je is te koop als Hardcover.

Ik blijf altijd bij je bestaat uit 46 pagina’s. 

Ik blijf altijd bij je is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken