1. Nederlandse boeken
  2. Ik denk dat ik ontvoerd ben

Ik denk dat ik ontvoerd ben

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik denk dat ik ontvoerd ben is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045127897. 

Specificaties Ik denk dat ik ontvoerd ben

HoofdauteurPim Lammers
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 september 2022

Omschrijving van Ik denk dat ik ontvoerd ben

"Dit sprankelende en hedendaagse poëziedebuut, genaamd 'Ik denk dat ik ontvoerd ben', neemt je mee op een poëtische reis vol verwondering en herkenning. De gedichten in dit boek verkennen de bijzondere banden die we hebben met onze familieleden, van broers en zussen tot vaders en moeders, opa's en oma's, ooms en tantes. Het brengt de diversiteit van traditionele en moderne families naar voren, waarbij het de alledaagse gesprekken tijdens het eten niet schuwt. Maar dit debuut gaat verder dan alleen de gebruikelijke familiebanden. Het verkent ook de verhalen van mensen die buiten de norm vallen, zoals een tante die zich niet identificeert als man of vrouw. Daarnaast neemt het je mee in de wereld van onverwachte avonturen, zoals het racen met je oom in een rolstoel. Het brengt ook de complexiteit van emoties naar voren, zoals stiekem verliefd zijn op iemand of de frustratie van een oudere broer die plotseling de deur van de badkamer voor je neus op slot doet. Met zijn levendige en beeldende taal weet 'Ik denk dat ik ontvoerd ben' de lezer te betoveren en te raken. Het is een eerbetoon aan de diversiteit van familierelaties en aan de kracht van poëzie om de complexiteit van het leven in al zijn facetten te vangen. Dit poëziedebuut is een must-have voor liefhebbers van vernieuwende en toegankelijke poëzie, die.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik denk dat ik ontvoerd ben

Het boek Ik denk dat ik ontvoerd ben is geschreven door Pim Lammers. De oorspronkelijke releasedatum was 20 september 2022.

Het boek Ik denk dat ik ontvoerd ben is te koop als Hardcover.

Ik denk dat ik ontvoerd ben bestaat uit 120 pagina’s. 

Ik denk dat ik ontvoerd ben is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken