1. Nederlandse boeken
  2. Ik hier jij daar

Ik hier jij daar

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik hier jij daar is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 71 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491921346. 

Specificaties Ik hier jij daar

HoofdauteurGhayath Almadhoun
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 mei 2017

Omschrijving van Ik hier jij daar

"In de poëzie kunnen twee verschillende werelden elkaar ontmoeten, door gedichten kunnen we zonder enige beperking denkbeeldige grenzen overschrijden en in dezelfde denkbeeldige ruimte verblijven. Maar is die ruimte werkelijk hetzelfde? Kunnen we ontsnappen aan onze rollen van slachtoffer en medeplichtige? Kunnen gedichten ons leren om ons te identificeren met ongevoelde pijn? Wat komt er tot uiting in onze ontmoeting op papier?" - Anne Vegter "Een dichter moet egoïstisch zijn, moet een eenzame wolf zijn, maar soms komen eenzame wolven elkaar tegen in de bossen en jagen ze samen. Twee dichters, één boek: niet per se om iets nieuws te creëren, maar om de muren af te breken die ons tegenhouden wanneer we naar de andere oever willen oversteken. De Steen van Rosetta, die ervoor zorgt dat we het ongelezen lezen." - Ghayath Almadhoun Ghayath Almadhoun (1979) werd geboren in het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk in Damascus als zoon van een Palestijnse vader en een Syrische moeder. Hij studeerde Arabische literatuur aan de Universiteit van Damascus en werkte als cultureel journalist. Sinds 2008 woont hij in Stockholm. In Nederland werd in 2014 zijn geprezen dichtbundel 'Weg' gepubliceerd. Deze bundel bracht een nieuwe dimensie naar de Nederlandse poëzie en ontving lovende recensies. Met het boek 'Ik hier jij daar' brengen Anne Veg.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik hier jij daar

Het boek Ik hier jij daar is geschreven door Ghayath Almadhoun. De oorspronkelijke releasedatum was 04 mei 2017.

Het boek Ik hier jij daar is te koop als Paperback.

Ik hier jij daar bestaat uit 71 pagina’s. 

Ik hier jij daar is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken