1. Nederlandse boeken
  2. Ik kleur van jou

Ik kleur van jou

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik kleur van jou is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025885076. 

Specificaties Ik kleur van jou

HoofdauteurMilja Praagman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2023

Omschrijving van Ik kleur van jou

Laat je betoveren door de magie van "Ik kleur van jou", een betoverend kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Milja Praagman. Dit unieke product biedt een verzameling prachtige beelden en bijzondere gedichten die zowel kinderen als hun ouders zullen betoveren. In dit meesterwerk worden de levendige kleuren en speelse illustraties van Praagman gecombineerd met betoverende woorden die de verbeelding van jong en oud zullen prikkelen. Elk beeld en elk gedicht vertelt een uniek verhaal en neemt je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van kunst en verbeelding. "Ik kleur van jou" is niet zomaar een boek, het is een ervaring die je samen met je kinderen kunt delen. Laat je betoveren door de prachtige illustraties en raak geïnspireerd door de poëtische woorden die je hart verwarmen. Dit kunstwerk is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, een jubileum of gewoon een speciaal moment is dat je wilt vieren. Met "Ik kleur van jou" haal je niet alleen een kunstwerk in huis, maar ook een kostbare herinnering die generaties lang meegaat. Dompel jezelf onder in de wereld van Milja Praagman en ontdek de schoonheid van kunst en verbeelding. Laat je meeslepen door de betoverende beelden en laat je inspireren door de bijzondere gedichten die dit product zo uniek maken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik kleur van jou

Het boek Ik kleur van jou is geschreven door Milja Praagman. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2023.

Het boek Ik kleur van jou is te koop als Hardcover.

Ik kleur van jou bestaat uit 48 pagina’s. 

Ik kleur van jou is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken