1. Nederlandse boeken
  2. Ik mis je in alle kleuren

Ik mis je in alle kleuren

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik mis je in alle kleuren is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083016306. 

Specificaties Ik mis je in alle kleuren

HoofdauteurMargreet Jansen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 augustus 2019

Omschrijving van Ik mis je in alle kleuren

"Ik mis je in alle kleuren" is een prachtig boek dat met zijn levendige illustraties en ontroerende gedichten de lezer meeneemt op een reis door rouw, afscheid en verlies. Dit is geen boek om in één keer uit te lezen, maar eerder een boek om steeds weer op te pakken en te worden geraakt door de warme woorden, speelse tekeningen en persoonlijke verhalen die bij de gedichten horen. Bijna alle gedichten zijn geschreven voor mensen die persoonlijk met verlies te maken hebben gehad, maar ook anderen zullen zich er zeker in herkennen. Dit boek spreekt niet alleen volwassenen aan, maar ook kinderen en jongeren. Door middel van eenvoudige en beeldende taal wordt hen verteld wat verdriet met je kan doen, maar vooral hoeveel troost het kan bieden om het te delen met anderen. De gedichten en verhalen in "Ik mis je in alle kleuren" werpen een nieuw licht op rouw en verlies, en helpen ons omgaan met deze emoties op een positieve en helende manier. Met zijn kleurrijke illustraties en ontroerende gedichten is "Ik mis je in alle kleuren" een waardevol boek dat ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn in onze rouw en dat het delen van onze gevoelens ons kan helpen genezen. Het is een kwaliteitsvolle toevoeging aan elke boekenkast en een perfect cadeau voor iedereen die troost en begrip zoekt in moeilijke tijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik mis je in alle kleuren

Het boek Ik mis je in alle kleuren is geschreven door Margreet Jansen. De oorspronkelijke releasedatum was 16 augustus 2019.

Het boek Ik mis je in alle kleuren is te koop als Hardcover.

Ik mis je in alle kleuren bestaat uit 64 pagina’s. 

Ik mis je in alle kleuren is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken