1. Nederlandse boeken
  2. Ik weet het ook niet, maar

Ik weet het ook niet, maar

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik weet het ook niet, maar is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 50 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464689181. 

Specificaties Ik weet het ook niet, maar

HoofdauteurLarte Hintjens
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2023

Omschrijving van Ik weet het ook niet, maar

Dit unieke boek, genaamd "Ik weet het ook niet, maar", neemt je mee in een betoverende reis door het leven achter de schermen en de verborgen wereld die schuilgaat achter het alledaagse. Met humor en een vleugje mysterie verkent dit boek de diepte van menselijke emoties en de complexiteit van de menselijke geest. In deze vernieuwende verhalenbundel ontdek je de verborgen betekenissen van alledaagse gebeurtenissen en krijg je een fascinerend inkijkje in het leven van gewone mensen. Van de kassière in de supermarkt tot de mysterieuze buurman aan de overkant, elk personage onthult zijn eigen unieke verhaal dat je raakt tot in het diepst van je ziel. Met meesterlijke pen weet de auteur je te verleiden met zijn intrigerende vertelstijl en verrassende plotwendingen. Dit boek zal je zeker aan het denken zetten en je uitdagen om de wereld om je heen op een nieuwe manier te bekijken. Dompel jezelf onder in de diepgaande verhalen van "Ik weet het ook niet, maar" en ontdek de magie van het onbekende.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik weet het ook niet, maar

Het boek Ik weet het ook niet, maar is geschreven door Larte Hintjens. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2023.

Het boek Ik weet het ook niet, maar is te koop als Paperback.

Ik weet het ook niet, maar bestaat uit 50 pagina’s. 

Ik weet het ook niet, maar is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken