1. Nederlandse boeken
  2. Ik wilde je iets moois vertellen

Ik wilde je iets moois vertellen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik wilde je iets moois vertellen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057599323. 

Specificaties Ik wilde je iets moois vertellen

HoofdauteurIngmar Heytze
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 september 2018

Omschrijving van Ik wilde je iets moois vertellen

Ik wilde je iets moois vertellen, niet over het donker. Dit prachtige product is ontworpen om je te omringen met positiviteit en schoonheid. Het is een unieke creatie die je hart zal verwarmen en je zintuigen zal prikkelen. Met zijn betoverende geur en levendige kleuren brengt het een gevoel van vreugde en inspiratie in elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Deze bijzondere creatie is met liefde en aandacht vervaardigd. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt om een gevoel van harmonie en sereniteit over te brengen. Het product straalt niet alleen schoonheid uit, maar heeft ook een diepere betekenis. Het is een symbool van hoop en optimisme, dat je herinnert aan de mooie dingen in het leven, zelfs als het donker lijkt. Met dit product haal je niet alleen een prachtig decoratief item in huis, maar ook een bron van inspiratie en positieve energie. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is. Laat je betoveren door de schoonheid van "Ik wilde je iets moois vertellen" en vul je leven met licht en vreugde.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik wilde je iets moois vertellen

Het boek Ik wilde je iets moois vertellen is geschreven door Ingmar Heytze. De oorspronkelijke releasedatum was 27 september 2018.

Het boek Ik wilde je iets moois vertellen is te koop als Paperback.

Ik wilde je iets moois vertellen bestaat uit 48 pagina’s. 

Ik wilde je iets moois vertellen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken