1. Nederlandse boeken
  2. In de stroming van emotie bij verlies en rouw

In de stroming van emotie bij verlies en rouw

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. In de stroming van emotie bij verlies en rouw is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 42 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789461937940. 

Specificaties In de stroming van emotie bij verlies en rouw

HoofdauteurTalita Baalman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 mei 2015

Omschrijving van In de stroming van emotie bij verlies en rouw

Uit herkenbare emoties is de prachtige gedichtenbundel "In de stroming van emotie bij verlies en rouw" ontstaan. Talita Baalman, eigenaar van het NaoberZorgloket en counsellor, heeft met haar woorden geprobeerd de stroming van gevoelens te vangen. De gedichten nemen je mee op een reis van emotie en geven je de mogelijkheid om je eigen weg te bewandelen. Deze bijzondere bundel wordt nog verrijkt door de prachtige illustraties van Marleen Kamphuijs. De illustraties zijn als een visuele aanvulling op de gedichten en nodigen je uit om je gedachten de vrije loop te laten. Dit bundel is niet alleen een verzameling van gedichten en illustraties, maar ook een steun in de rug voor degenen die het nodig hebben. Het verwerken van een verlies is een persoonlijk proces, maar door het lezen van deze gedichten hoopt Talita Baalman dat je de herkenbaarheid zult voelen en de kracht zult vinden om door te gaan.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over In de stroming van emotie bij verlies en rouw

Het boek In de stroming van emotie bij verlies en rouw is geschreven door Talita Baalman. De oorspronkelijke releasedatum was 01 mei 2015.

Het boek In de stroming van emotie bij verlies en rouw is te koop als Paperback.

In de stroming van emotie bij verlies en rouw bestaat uit 42 pagina’s. 

In de stroming van emotie bij verlies en rouw is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken