1. Nederlandse boeken
  2. JA

JA

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. JA is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789081730303. 

Specificaties JA

HoofdauteurStef Bos
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 april 2012

Omschrijving van JA

"JA! is het langverwachte vervolg op het debuut van Stef Bos, Gebroken Zinnen uit 2004. In dit prachtige boek worden de teksten van Stef Bos samengebracht met de unieke kunstwerken van Eric de Bruijn, wat wederom resulteert in een verrassend meesterwerk! Met Gebroken Zinnen en JA! wordt de nieuwsgierigheid gewekt naar wat er nog meer komen gaat. Het is duidelijk dat deze reeks boeken, met de bijzondere combinatie van woorden en vormgeving, een waardevolle toevoeging is aan iedere boekenkast! In JA! worden de lezers meegenomen op een bijzondere reis door de wereld van woorden en kunst. Stef Bos weet met zijn krachtige en poëtische teksten diep in de ziel van de lezer te raken. De kunstwerken van Eric de Bruijn vormen de perfecte visuele aanvulling op deze woordenstroom, waardoor er een symbiose ontstaat tussen tekst en beeld. Dit boek is niet alleen een genot om te lezen, maar ook om naar te kijken. Met JA! voegt Stef Bos een nieuw hoofdstuk toe aan zijn indrukwekkende oeuvre. Het is een boek dat je steeds opnieuw kunt openslaan en waarin je telkens nieuwe ontdekkingen kunt doen. Het is een waardevol bezit voor liefhebbers van literatuur, kunst en schoonheid. Dus aarzel niet langer en voeg JA! toe aan jouw collectie, een boek dat je keer op keer zal verrassen en inspireren!".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over JA

Het boek JA is geschreven door Stef Bos. De oorspronkelijke releasedatum was 20 april 2012.

Het boek JA is te koop als Hardcover.

JA bestaat uit 96 pagina’s. 

JA is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken