1. Nederlandse boeken
  2. Je weet niet wat je ziet

Je weet niet wat je ziet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Je weet niet wat je ziet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 124 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789024291946. 

Specificaties Je weet niet wat je ziet

HoofdauteurMarjolein Bastin
Taal               Nederlands
BindwijzeBindwijze overig
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Je weet niet wat je ziet

In onze directe omgeving vinden de meest verbazingwekkende wonderen plaats. Het is een wereld vol magie die zich voor onze ogen ontvouwt. Terwijl je door de natuur wandelt, omarmen bomen het zachte licht van de zon en vertellen bloemen hun verhaal met betoverende geuren en kleuren. Het is alsof de natuur tot leven komt, terwijl vogels vol energie uit hun eieren kruipen. Deze wonderen zijn niet alleen iets wat je buiten jezelf ziet, maar iets wat je diep van binnen voelt. Als mens maak je deel uit van de natuur; je bent één met haar. De wonderen die je waarneemt, zijn een weerspiegeling van je eigen verlangens en dromen. Ze bestaan al in jouw onderbewustzijn, en nu kun je ze eindelijk met eigen ogen zien. Wanneer je oog in oog staat met de natuur, sta je eigenlijk oog in oog met jezelf. Je ontdekt wat je werkelijk droomt en verlangt. Dit magische product, genaamd "Je weet niet wat je ziet", neemt je mee op een reis naar je innerlijke wereld. Het opent je ogen voor de schoonheid om je heen en laat je de kracht van je eigen verbeelding ervaren. Dus kom en zie de wereld door nieuwe ogen, de ogen van je dromen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Je weet niet wat je ziet

Het boek Je weet niet wat je ziet is geschreven door Marjolein Bastin. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Je weet niet wat je ziet is te koop als Bindwijze overig.

Je weet niet wat je ziet bestaat uit 124 pagina’s. 

Je weet niet wat je ziet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken