1. Nederlandse boeken
  2. Jij bent de verkeerde

Jij bent de verkeerde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Jij bent de verkeerde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 169 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028261310. 

Specificaties Jij bent de verkeerde

HoofdauteurEster Naomi Perquin
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 januari 2016

Omschrijving van Jij bent de verkeerde

In Jij bent de verkeerde en alle andere gedichten tot nu toe worden drie bundels van Ester Naomi Perquin samengebracht. Deze drie bundels hebben de afgelopen jaren een indrukwekkend aantal poëzieprijzen gewonnen, vanwege de unieke toon, observatievermogen en aanstekelijke formuleringen van de auteur. Sinds haar debuut met Servetten halfstok in 2007 is de stem van Perquin niet meer weg te denken uit de Nederlandse poëzie. De gedichten in deze bundel balanceren op de dunne lijn tussen diepgaande reflectie en uitbundige lach. Ze omvatten zowel de lichtheid van het alledaagse als de duisternis van de menselijke geest. In Jij bent de verkeerde worden acht jaar aan gedichten van het allerhoogste niveau verzameld. Met haar meesterlijke gebruik van taal weet Perquin de lezer keer op keer te raken en te verrassen. Door haar scherpe observaties en treffende formuleringen weet ze de essentie van het menselijk bestaan op een unieke manier te vatten. Deze bundel is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie die zowel willen lachen als nadenken. Ontdek de verfrissende en bekroonde poëzie van Ester Naomi Perquin en laat je meeslepen door haar woorden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Jij bent de verkeerde

Het boek Jij bent de verkeerde is geschreven door Ester Naomi Perquin. De oorspronkelijke releasedatum was 15 januari 2016.

Het boek Jij bent de verkeerde is te koop als Paperback.

Jij bent de verkeerde bestaat uit 169 pagina’s. 

Jij bent de verkeerde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken