1. Nederlandse boeken
  2. Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken

Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 246 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789053336809. 

Specificaties Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken

HoofdauteurIscha Meijer
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 mei 2000

Omschrijving van Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken

Het Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken is een prachtig boek dat je meeneemt op een nostalgische reis door de jeugdherinneringen van Ischa Meijer. Met meer dan 100 verhalen en gedichten, biedt dit boek een uniek inkijkje in het leven van de bekende schrijver. Het is een verzameling van de meest bijzondere verhalen uit de afleveringen van 'De dikke man' die oorspronkelijk werden gepubliceerd in Het Parool. Dompel jezelf onder in het rijke universum van Ischa Meijer en laat je betoveren door zijn creatieve pen. Elk verhaal en gedicht in dit boek is doordrenkt met emotie en laat je meeleven met de avonturen en belevenissen van een jonge Ischa. Van grappige anekdotes tot ontroerende momenten, elke pagina neemt je mee op een onvergetelijke reis. Met het Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken haal je niet alleen een prachtig boek in huis, maar ook een stukje geschiedenis. Dit is een eerbetoon aan de literaire nalatenschap van Ischa Meijer en een bron van inspiratie voor zowel jonge lezers als liefhebbers van zijn werk. Haal dit boek vandaag nog in huis en laat je meevoeren door de magie van Ischa Meijer's jeugdherinneringen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken

Het boek Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken is geschreven door Ischa Meijer. De oorspronkelijke releasedatum was 13 mei 2000.

Het boek Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken is te koop als Paperback.

Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken bestaat uit 246 pagina’s. 

Jongetje Dat Alles Goed Zou Maken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken