1. Nederlandse boeken
  2. Kalfsvlies

Kalfsvlies

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Kalfsvlies is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 57 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025444105. 

Specificaties Kalfsvlies

HoofdauteurMarieke Lucas Rijneveld
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2015

Omschrijving van Kalfsvlies

De betoverende roman "Kalfsvlies" neemt je mee op een onvergetelijk avontuur door de unieke schrijfstijl van Marieke Lucas Rijneveld. Met een aardse en gegrondde benadering van het verhaal, weet deze auteur altijd de mogelijkheid open te laten dat je iets totaal anders hebt gelezen dan je oorspronkelijk dacht. In deze meeslepende vertelling worden de grenzen van de verbeelding opgerekt en ontvouwt zich een intrigerende wereld vol onverwachte wendingen. Het verhaal neemt je mee op een reis door de diepten van de menselijke geest en raakt thema's aan als identiteit, verlies en verlangen. Met "Kalfsvlies" haal je niet alleen een roman in huis, maar ook een unieke ervaring die je meesleept en uitdaagt om anders te denken. Laat je verrassen door de creatieve krachten van Rijneveld en dompel jezelf onder in een avontuur dat je nog lang bij zal blijven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Kalfsvlies

Het boek Kalfsvlies is geschreven door Marieke Lucas Rijneveld. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2015.

Het boek Kalfsvlies is te koop als Paperback.

Kalfsvlies bestaat uit 57 pagina’s. 

Kalfsvlies is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken