1. Nederlandse boeken
  2. Kleine vergezichten

Kleine vergezichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Kleine vergezichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789033802577. 

Specificaties Kleine vergezichten

HoofdauteurRikkert Zuiderveld
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 mei 2021

Omschrijving van Kleine vergezichten

Kleine vergezichten is een betoverende verzameling van prachtige zesregelige gedichten, gecreëerd door niemand minder dan Rikkert Zuiderveld voor het gerenommeerde weekblad Visie. Deze gedichten nemen je mee op een reis door de tijd, waarbij ze momenten van bezinning bieden, reflecteren op de actualiteit en voorzichtig een blik werpen op de toekomst. Met zijn scherpe pen en warme penseelstreek probeert Zuiderveld in deze gedichten iets te onthullen van wat zich verborgen houdt achter de zichtbare werkelijkheid. Dit prachtig vormgegeven cadeauboek is een samenwerking tussen Rikkert Zuiderveld en de EO. Het is niet alleen een genot voor het oog, maar ook een waardevol geschenk voor iedereen die houdt van poëzie en diepgang. De gedichten in Kleine vergezichten zijn een bron van inspiratie en bieden momenten van verstilling in onze drukke levens. Of je nu zelf wilt genieten van deze poëtische pareltjes of het boek cadeau wilt doen aan een dierbare, Kleine vergezichten is een prachtige toevoeging aan elke boekenkast. Laat je betoveren door de magie van de woorden en ontdek de verborgen schoonheid die Zuiderveld met zijn gedichten onthult.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Kleine vergezichten

Het boek Kleine vergezichten is geschreven door Rikkert Zuiderveld. De oorspronkelijke releasedatum was 18 mei 2021.

Het boek Kleine vergezichten is te koop als Hardcover.

Kleine vergezichten bestaat uit 240 pagina’s. 

Kleine vergezichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken