1. Nederlandse boeken
  2. Lees maar lang en wees gelukkig

Lees maar lang en wees gelukkig

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Lees maar lang en wees gelukkig is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 527 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789059305267. 

Specificaties Lees maar lang en wees gelukkig

HoofdauteurLees maar lang en wees gelukkig
Taal               Nederlands
BindwijzeLosbladig
Oorspronkelijke releasedatum08 maart 2013

Omschrijving van Lees maar lang en wees gelukkig

In dit prachtige boek genaamd "Lees maar lang en wees gelukkig" hebben we een verzameling gemaakt van de meest betoverende gedichten en beelden. Bij Plint begrijpen we als geen ander dat sommige kunstwerken en poëzie je simpelweg wilt blijven ervaren. Daarom hebben we dit gebonden boek gecreëerd, zodat je altijd en overal kunt genieten van de 500 beste, leukste en fijnste gedichten en beelden. Met zijn handige formaat van 17 x 14 cm past dit boek perfect in je tas, zodat je er altijd naar kunt grijpen wanneer je behoefte hebt aan een dosis inspiratie. Of het nu is om even tussendoor in te lezen, ontspannen te bladeren of jezelf te verliezen in de prachtige woorden en beelden, dit boek zal je niet teleurstellen. Met maar liefst 527 pagina's vol verrassingen en emoties, is er voor ieder wat wils. Laat je betoveren door de krachtige woorden en prachtige beelden in dit schitterende gebonden boek. Of je nu een liefhebber bent van poëzie, kunst of simpelweg wilt genieten van de schoonheid van taal, "Lees maar lang en wees gelukkig" is een absolute must-have. Haal dit boek in huis en laat je keer op keer inspireren en verwonderen door de onuitputtelijke creativiteit die erin verscholen ligt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Lees maar lang en wees gelukkig

Het boek Lees maar lang en wees gelukkig is geschreven door Lees maar lang en wees gelukkig. De oorspronkelijke releasedatum was 08 maart 2013.

Het boek Lees maar lang en wees gelukkig is te koop als Losbladig.

Lees maar lang en wees gelukkig bestaat uit 527 pagina’s. 

Lees maar lang en wees gelukkig is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken