1. Nederlandse boeken
  2. Lievegedicht

Lievegedicht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Lievegedicht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021419534. 

Specificaties Lievegedicht

HoofdauteurJoost Oomen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 maart 2023

Omschrijving van Lievegedicht

Tien jaar lang heeft Joost Oomen de poëziepodia van Europa veroverd met zijn bijzondere optredens. Van kippenhokken tot Portugese kastelen, van tv-studio's tot metrostations en circustenten, overal wist hij het publiek te betoveren met zijn woorden. Zijn deelname aan De Slimste Mens heeft ervoor gezorgd dat zijn populariteit nog verder groeide en zijn shows op De Parade, Lowlands en Oerol werden massaal bezocht. Maar hoe kon het dat er nog geen dichtbundel van hem was verschenen? Maar nu is het eindelijk zover! Met trots presenteert Joost Oomen zijn langverwachte dichtbundel, genaamd "Lievegedicht". In deze bundel komt zijn unieke schrijfstijl volledig tot uiting. Hij neemt je mee in zijn wereld vol poëzie en weet je te raken met zijn prachtige, ontroerende en soms ook humoristische gedichten. De bundel bevat een verzameling van zijn beste werken, die hij speciaal heeft geselecteerd voor zijn trouwe fans. Maar ook als je nog niet bekend bent met Joost Oomen, zal deze bundel je zeker weten te betoveren. Het is een perfecte kennismaking met zijn talent en zal je laten verlangen naar meer. "Lievegedicht" is een absolute must-have voor iedere poëzieliefhebber en een prachtig cadeau voor jezelf of een ander.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Lievegedicht

Het boek Lievegedicht is geschreven door Joost Oomen. De oorspronkelijke releasedatum was 21 maart 2023.

Het boek Lievegedicht is te koop als Paperback.

Lievegedicht bestaat uit 80 pagina’s. 

Lievegedicht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken