1. Nederlandse boeken
  2. Light verse in Dutch and double Dutch

Light verse in Dutch and double Dutch

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Light verse in Dutch and double Dutch is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038895369. 

Specificaties Light verse in Dutch and double Dutch

HoofdauteurJohn O'Mill
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 augustus 2012

Omschrijving van Light verse in Dutch and double Dutch

Dit product, genaamd "Licht vers in het Nederlands en double Dutch", neemt je mee in de wereld van taalkunstenaar John O Mill. Oorspronkelijk bekend als Jan van der Meulen, een leraar Engels aan de Rijks-HBS in Breda, werd hij beroemd vanwege zijn unieke vermogen om de Nederlandse en Engelse taal op een ongeëvenaarde manier samen te brengen in zijn eigen taal, het Double Dutch. Zijn boekjes vlogen als warme broodjes over de toonbank, waarbij tienduizenden exemplaren werden verkocht. Generaties groeiden op met het uit het hoofd kennen van zijn gedichten. De herontdekking van John O Mill kwam dankzij de invloed van Battus' Opperlandse Taal- en Letterkunde en de bloemlezing "Ik wou dat ik twee hondjes was" van Vic van de Reijt, waarin tientallen verzen van O Mill waren opgenomen. Echter, zijn eigen boekjes, zoals "Lyrical Laria" en "Literary Larycook", zijn tegenwoordig alleen nog maar te vinden bij antiquariaten. Daarom is het hoog tijd voor een definitieve selectie van zijn werk, samengesteld door zijn bewonderaars Ivo de Wijs en Pieter Nieuwint. Zo wordt O Mill eindelijk ontrukt aan de vergetelheid, weggeplukt uit de molen van de tijd. Met "Licht vers in het Nederlands en double Dutch" krijg je de kans om te genieten van de briljante taalkunst van John O Mill. Laat je meeslepen door zijn speelse.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Light verse in Dutch and double Dutch

Het boek Light verse in Dutch and double Dutch is geschreven door John O'Mill. De oorspronkelijke releasedatum was 30 augustus 2012.

Het boek Light verse in Dutch and double Dutch is te koop als Paperback.

Light verse in Dutch and double Dutch bestaat uit 128 pagina’s. 

Light verse in Dutch and double Dutch is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken