1. Engelse boeken
  2. Little Clothbound Classics-The Prophet

Little Clothbound Classics-The Prophet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Little Clothbound Classics-The Prophet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241573716. 

Specificaties Little Clothbound Classics-The Prophet

HoofdauteurKahlil Gibran
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum25 augustus 2022

Omschrijving van Little Clothbound Classics-The Prophet

Maak kennis met Little Clothbound Classics: onweerstaanbare, mini-edities van korte verhalen, novellen en essays van 's werelds grootste schrijvers, ontworpen door de bekroonde Coralie Bickford-Smith. Ze vieren de diversiteit en reikwijdte van Penguin Classics en nemen ons mee van het besneeuwde Japan naar het voorjaarsachtige Wenen, van het spookachtige New England naar een zonovergoten mediterraan eiland, en van een schaakspel op zee naar een liefdesverhaal op de maan. Prachtig vormgegeven en gedrukt, zijn deze verzameluitgaven gebonden in kleurrijke, tastbare stof en voorzien van folie. In deze inspirerende, allegorische gids levert de profeet Al Mustafa spirituele, maar praktische preken over het leven: schoonheid, waarheid, bezittingen, verdriet, vreugde, dood en meer. Vertaald in meer dan vijftig talen en een van de bestverkochte boeken aller tijden, blijft The Prophet een wijze en verfrissende handleiding voor de ziel. Ontdek de betoverende wereld van Little Clothbound Classics met The Prophet. Deze prachtige mini-editie bevat de tijdloze wijsheid van Al Mustafa de profeet, die ons begeleidt op ons levenspad. Elk hoofdstuk biedt inzichten en overpeinzingen over belangrijke thema's, zoals schoonheid, waarheid en de betekenis van bezittingen. Deze bijzondere uitgave is niet alleen een visueel genot, met zijn kleurrijke,.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Little Clothbound Classics-The Prophet

Het boek Little Clothbound Classics-The Prophet is geschreven door Kahlil Gibran. De oorspronkelijke releasedatum was 25 augustus 2022.

Het boek Little Clothbound Classics-The Prophet is te koop als Hardcover.

Little Clothbound Classics-The Prophet bestaat uit 128 pagina’s. 

Little Clothbound Classics-The Prophet is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken