1. Engelse boeken
  2. Lords The New Creatures

Lords The New Creatures

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Lords The New Creatures is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 141 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780671210441. 

Specificaties Lords The New Creatures

HoofdauteurJim Morrison
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 oktober 1971

Omschrijving van Lords The New Creatures

Ontdek de verborgen schatten van een hele generatie met Lords The New Creatures. Deze prachtige bundel onthult vroege gedichten die de stem van een tijdperk vertegenwoordigen. Elk woord, elk vers neemt je mee terug in de tijd, naar een periode waarin creativiteit en expressie hoogtij vierden. Laat je betoveren door de diepgaande emoties en de rauwe schoonheid van deze vroegste werken. Lords The New Creatures biedt een unieke inkijk in de gedachtenwereld van jonge dichters die de wereld wilden veranderen. De gedichten, zorgvuldig samengesteld in deze bundel, laten je kennismaken met de opkomst van een generatie die zich afzette tegen de gevestigde orde en nieuwe wegen insloeg in kunst en literatuur. Kom dichter bij de geest van deze generatie met Lords The New Creatures. Deze collectie is een waar kunstwerk op zich, met een omslag die nieuwsgierigheid opwekt en je uitnodigt om verder te lezen. Het onthult niet alleen de poëtische reis van jonge dichters, maar ook de evolutie van een tijdperk. Dompel jezelf onder in de prachtige taal, de levendige beelden en de diepgaande betekenissen die deze gedichten bevatten. Lords The New Creatures is een eerbetoon aan degenen die durfden te dromen en de moed hadden om hun stem te laten horen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Lords The New Creatures

Het boek Lords The New Creatures is geschreven door Jim Morrison. De oorspronkelijke releasedatum was 15 oktober 1971.

Het boek Lords The New Creatures is te koop als Paperback.

Lords The New Creatures bestaat uit 141 pagina’s. 

Lords The New Creatures is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken