1. Engelse boeken
  2. Love is a Dog From Hell

Love is a Dog From Hell

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Love is a Dog From Hell is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 312 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780876853627. 

Specificaties Love is a Dog From Hell

HoofdauteurCharles Bukowski
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 augustus 1992

Omschrijving van Love is a Dog From Hell

"Love is a Dog From Hell" is een meesterwerk van Charles Bukowski dat voor het eerst werd uitgebracht in 1977. Deze poëziebundel bevat een verzameling gedichten uit het midden van de jaren zeventig en is een absolute klassieker binnen het oeuvre van Bukowski. Met zijn rauwe, lyrische stijl verkent "Love is a Dog From Hell" de complexiteit, teleurstellingen en grenzen van de liefde op een indringende manier. De gedichten in deze bundel nemen je mee op een emotionele reis door de verschillende facetten van liefde. Bukowski weet als geen ander de diepste verlangens, de pijnlijke teleurstellingen en de euforische momenten van liefde op treffende wijze te verwoorden. Zijn woorden raken rechtstreeks het hart en laten je achter met een gevoel van ontroering en begrip. "Love is a Dog From Hell" is niet zomaar een poëziebundel, het is een tijdloos werk dat de essentie van liefde blootlegt. Bukowski's ongefilterde emoties en eerlijke reflecties maken dit boek een absolute must-read voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande en oprechte kijk op de complexiteit van menselijke relaties. Laat je meeslepen door de krachtige woorden van Bukowski en ontdek zelf waarom "Love is a Dog From Hell" zo'n iconische status heeft verworven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Love is a Dog From Hell

Het boek Love is a Dog From Hell is geschreven door Charles Bukowski. De oorspronkelijke releasedatum was 20 augustus 1992.

Het boek Love is a Dog From Hell is te koop als Paperback.

Love is a Dog From Hell bestaat uit 312 pagina’s. 

Love is a Dog From Hell is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken