1. Nederlandse boeken
  2. LSjes

LSjes

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. LSjes is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 70 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464924435. 

Specificaties LSjes

HoofdauteurLeonard Schutte
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 november 2023

Omschrijving van LSjes

Leonard Schutte, een gepassioneerde taalliefhebber, heeft altijd een affiniteit gehad voor het geschreven woord. Na een carrière als scheikundig wetenschapper, heeft hij zich na zijn pensionering toegelegd op computerprogrammering en filmen. Deze creatieve bezigheden, gecombineerd met zijn unieke taalkundige tics, hebben geleid tot humoristische puntgedichten en korte hersenkronkels. Tijdens de twee lockdown periodes heeft Leonard Schutte bundeltjes uitgebracht met de toepasselijke namen 'Coronades' en 'Verse Coronades'. In deze bundels beschrijft hij op humoristische wijze de actualiteiten van die tijd. Daarnaast heeft hij het boekje 'Actjuweeltjes' uitgebracht, waarin hij de gebeurtenissen van het jaar 2022 in poëtische vorm vastlegt. Het nieuwste boekje draagt de naam LSjes, verwijzend naar de initialen van Leonard Schutte. Als bewonderaar van poëten zoals Kees Stip, Levi Weemoedt, Hans Dorrestijn en Drs. P, laat Leonard Schutte zich inspireren door hun werk. Ook de Amerikaanse satiricus Tom Lehrer heeft een speciale plek in zijn hart. Met zijn LSjes bundel brengt Leonard Schutte een verzameling van actuele gedichtjes uit, waarmee hij een overzicht van het jaar 2023 wil geven. Het is zijn voornemen om dit boekje begin 2024 te publiceren, zodat lezers kunnen genieten van zijn creatieve kijk op de gebeurtenissen van dat jaar.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over LSjes

Het boek LSjes is geschreven door Leonard Schutte. De oorspronkelijke releasedatum was 02 november 2023.

Het boek LSjes is te koop als Paperback.

LSjes bestaat uit 70 pagina’s. 

LSjes is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken