1. Engelse boeken
  2. Maya Angelou The Complete Poetry

Maya Angelou The Complete Poetry

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Maya Angelou The Complete Poetry is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780349006215. 

Specificaties Maya Angelou The Complete Poetry

HoofdauteurMaya Angelou
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 maart 2015

Omschrijving van Maya Angelou The Complete Poetry

Terwijl de wereld de prachtige levensloop van Maya Angelou viert en erop reflecteert, presenteert Virago een vernieuwde verzameling van haar poëtische werken, voor het eerst samengebracht in één bundel. Deze adembenemende collectie, genaamd "Maya Angelou De Complete Poëzie", biedt lezers de mogelijkheid om diep in de ziel van deze geliefde auteur te duiken. Met meer dan vijftig gedichten laat deze bundel de krachtige stem van Maya Angelou weerklinken. Haar woorden zijn doordrenkt van emotie, wijsheid en een ongeëvenaarde schoonheid. Van haar vroege werken tot de laatste stukken die ze heeft geschreven, deze verzameling neemt je mee op een onvergetelijke reis door de geest en het hart van een van 's werelds meest invloedrijke dichters. Elk gedicht is zorgvuldig gekozen en geordend om een diepgaande ervaring voor de lezer te creëren. De taal van Angelou is meeslepend en haar thema's raken aan universele verlangens, pijn en triomfen. Deze nieuwe editie bevat ook nooit eerder gepubliceerde gedichten, waardoor liefhebbers van Angelou's werk de kans krijgen om nieuwe, onontdekte pareltjes te ontdekken. "Maya Angelou De Complete Poëzie" is een eerbetoon aan een onvergetelijke literaire stem en een must-have voor elke poëzieliefhebber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Maya Angelou The Complete Poetry

Het boek Maya Angelou The Complete Poetry is geschreven door Maya Angelou. De oorspronkelijke releasedatum was 31 maart 2015.

Het boek Maya Angelou The Complete Poetry is te koop als Paperback.

Maya Angelou The Complete Poetry bestaat uit 336 pagina’s. 

Maya Angelou The Complete Poetry is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken