1. Nederlandse boeken
  2. Melk en honing

Melk en honing

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Melk en honing is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492086600. 

Specificaties Melk en honing

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum22 januari 2018

Omschrijving van Melk en honing

Dit boek, genaamd "Melk en honing", is een meeslepende reis door poëzie. Het vertegenwoordigt 21 jaar aan bloed, zweet en tranen, en mijn hart ligt nu in jouw handen. Het omvat het lijden, het liefhebben, het breken en het helen, allemaal prachtig verwoord door Rupi Kaur. Rupi Kaur heeft een wijsheid die haar leeftijd overstijgt. Haar gedichten zijn oprecht en krachtig, en geven woorden aan universele menselijke ervaringen. Dit is de bundel die elke vrouw naast haar bed zou moeten hebben liggen, aldus de Huffington Post. De gedichten en tekeningen van Rupi Kaur hebben een diepgaand effect op de lezers en bieden hoop, heling en kracht. Ze raken mensen over de hele wereld, zoals The Guardian verklaart. Haar woorden zijn eerlijk, kwetsbaar en tegelijkertijd krachtig, zoals Happinez beschrijft. De emoties zijn prachtig verwoord en de gedichten raken je diep, waardoor je ze steeds opnieuw wilt lezen, aldus Flow. Rupi Kaur, de Canadese Instagram-dichteres, is de stem van haar generatie. Haar dichtbundel "Melk en honing" heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Voeg dit boek toe aan jouw collectie en laat je meeslepen door de krachtige woorden en de diepgaande emoties die het bevat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Melk en honing

Het boek Melk en honing is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 22 januari 2018.

Het boek Melk en honing is te koop als Hardcover.

Melk en honing bestaat uit 208 pagina’s. 

Melk en honing is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken