1. Nederlandse boeken
  2. Met inkt uit de veren

Met inkt uit de veren

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Met inkt uit de veren is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493343177. 

Specificaties Met inkt uit de veren

HoofdauteurBas Geeraets
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 september 2023

Omschrijving van Met inkt uit de veren

"Met inkt uit de veren" is een betoverend boek dat prachtige gedetailleerde vogeltekeningen combineert met pure, korte gedichten. Elk van deze vogels lijkt bijna van het papier weg te vliegen en de wijde wereld in te gaan, maar op het laatste moment worden ze nog even gevangen. De bijbehorende poëzie straalt een gevoel van urgentie uit. Het boek verkent thema's als twijfel, opnieuw beginnen, perfectionisme en verwondering, die allemaal samenkomen in een continue stroom van inspiratie. De gedetailleerde vogeltekeningen zijn met de grootste zorg en precisie gemaakt, waardoor elke vogel tot leven lijkt te komen op de pagina's van het boek. De kunstenaar heeft elk verenkleed, elke snavel en elke oogopslag tot in het kleinste detail vastgelegd, waardoor het lijkt alsof de vogels zo van het papier af kunnen vliegen. De begeleidende gedichten zijn kort maar krachtig en vangen de essentie van elke vogel in woorden. Ze roepen een gevoel van urgentie op, alsof de vogels hun boodschap dringend willen overbrengen aan de lezer. "Met inkt uit de veren" is niet zomaar een boek, het is een kunstwerk dat de schoonheid van vogels en poëzie samenbrengt. Het is een bron van inspiratie en verwondering, waardoor je de vogels op een compleet nieuwe manier zult ervaren. Of je nu een liefhebber bent van vogels, poëzie of gewoon.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Met inkt uit de veren

Het boek Met inkt uit de veren is geschreven door Bas Geeraets. De oorspronkelijke releasedatum was 15 september 2023.

Het boek Met inkt uit de veren is te koop als Paperback.

Met inkt uit de veren bestaat uit 120 pagina’s. 

Met inkt uit de veren is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken