1. Nederlandse boeken
  2. Mooie boel

Mooie boel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Mooie boel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 288 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038813172. 

Specificaties Mooie boel

HoofdauteurKees Torn
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2023

Omschrijving van Mooie boel

Eindelijk is hij er! Voor alle cabaretliefhebbers in Nederland is er nu eindelijk een boek waarin de liedteksten en puntdichten van de briljante dichter Kees Torn zijn verzameld. Na lang wachten is het dan eindelijk zover: de bundel genaamd "Mooie boel" bevat al het materiaal van niet minder dan negen van zijn theatershows. In 2001 werd het materiaal van de eerste vier programma's al gebundeld in het boek "Inkijkexemplaar". Maar door verschillende redenen heeft het vervolg op zich laten wachten. Gelukkig kunnen we nu genieten van deze prachtige bundel, waarin alle negen shows van Kees Torn zijn opgenomen. Het is een feest van herkenning voor de fans, en een perfecte kennismaking voor wie nog niet bekend is met zijn werk. "Mooie boel" is niet zomaar een boek. Het is een verzameling van de meest hilarische en ontroerende liedteksten en puntdichten. Kees Torn staat bekend om zijn virtuositeit en zijn unieke gevoel voor taal. Met zijn scherpe observaties en zijn briljante woordspelingen weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen en te ontroeren. Deze bundel is dan ook een absolute must-have voor elke liefhebber van cabaret en poëzie. Laat je meevoeren in de wereld van Kees Torn en geniet van zijn prachtige en soms absurde verzen. Een boek dat je keer op keer kunt openslaan en waar je telkens weer nieuwe pareltjes in ontdekt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Mooie boel

Het boek Mooie boel is geschreven door Kees Torn. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2023.

Het boek Mooie boel is te koop als Hardcover.

Mooie boel bestaat uit 288 pagina’s. 

Mooie boel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken