1. Engelse boeken
  2. Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings

Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 136 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780358181729. 

Specificaties Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings

HoofdauteurJoni Mitchell
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum22 oktober 2019

Omschrijving van Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings

Een prachtig compendium van Joni Mitchell's handgeschreven songteksten en tekeningen, oorspronkelijk ambachtelijk vervaardigd als cadeau voor een selecte groep vrienden in 1971 en nu voor het eerst beschikbaar voor het publiek. Deze unieke collectie, genaamd "Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings", biedt een intieme kijk in het creatieve proces van een van 's werelds meest geliefde singer-songwriters. Blader door de bladzijden van dit boek en je wordt meegenomen op een reis door de ziel van Joni Mitchell. Haar prachtige handgeschreven teksten en gedetailleerde tekeningen brengen haar artistieke visie tot leven, terwijl ze haar diepste gedachten en emoties deelt. Elk liedje en elke tekening vertelt een verhaal, en samen vormen ze een meesterwerk dat de essentie van Mitchell's talent vastlegt. Dit exclusieve compendium wordt geleverd met extra toevoegingen die speciaal voor deze publicatie zijn gemaakt. Geniet van nooit eerder uitgebrachte foto's, persoonlijke anekdotes en een voorwoord van de legendarische zangeres zelf. Deze beperkte editie is een must-have voor elke fan van Joni Mitchell en een waardevolle aanvulling op elke kunst- of muziekcollectie. Ontdek de verborgen schatten van Joni Mitchell's creatieve universum met "Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings

Het boek Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings is geschreven door Joni Mitchell. De oorspronkelijke releasedatum was 22 oktober 2019.

Het boek Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings is te koop als Hardcover.

Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings bestaat uit 136 pagina’s. 

Morning Glory on the Vine Early Songs and Drawings is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken