1. Engelse boeken
  2. My Life Had Stood A Loaded Gun

My Life Had Stood A Loaded Gun

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. My Life Had Stood A Loaded Gun is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241251409. 

Specificaties My Life Had Stood A Loaded Gun

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 maart 2016

Omschrijving van My Life Had Stood A Loaded Gun

Dit product, genaamd "Mijn Leven Stond Geladen Geweer", biedt een verzameling gedichten die de lezer meeneemt op een reis door isolatie, schoonheid, dood en eeuwigheid. Elk gedicht is doordrenkt met een diepgaande emotionele lading en neemt je mee naar onbekende werelden van de poëzie. Deze bijzondere bundel bevat niet alleen gedichten, maar ook fabels, decadentie, gebroken harten, satires, spoken, veldslagen en olifanten. Het is een verfrissende combinatie van diverse genres en thema's, die samen een krachtige en meeslepende poëtische ervaring bieden. De gedichten in "Mijn Leven Stond Geladen Geweer" zullen je raken, uitdagen en je laten nadenken over de diepere betekenis van het bestaan. Met toevoeging van nieuwe details: Elk gedicht in deze prachtige bundel is zorgvuldig gekozen om de lezer te betoveren met zijn uniekheid en diepgang. De auteur neemt je mee op een reis door de diepste emoties van het menselijk bestaan, waarbij elk woord doordrenkt is met betekenis en kracht. Daarnaast is deze bundel verrijkt met prachtige illustraties die de gedichten tot leven brengen en je verbeelding stimuleren. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of een nieuwkomer in dit betoverende genre, "Mijn Leven Stond Geladen Geweer" biedt een onvergetelijke leeservaring. Elke pagina brengt je dichter bij.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over My Life Had Stood A Loaded Gun

Het boek My Life Had Stood A Loaded Gun is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 03 maart 2016.

Het boek My Life Had Stood A Loaded Gun is te koop als Paperback.

My Life Had Stood A Loaded Gun bestaat uit 64 pagina’s. 

My Life Had Stood A Loaded Gun is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken