1. Nederlandse boeken
  2. Nederlandstalige klassiekers Lilith

Nederlandstalige klassiekers Lilith

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nederlandstalige klassiekers Lilith is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 37 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9788726112788. 

Specificaties Nederlandstalige klassiekers Lilith

HoofdauteurMarcellus Emants
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum19 december 2018

Omschrijving van Nederlandstalige klassiekers Lilith

"Lilith is een betoverende compilatie van Nederlandstalige klassiekers die de lezers meeneemt op een meeslepende reis door de mythische wereld van Marcellus Emants. Dit epische gedicht vertelt het verhaal van Adam, de eerste mens, die tegen alle verwachtingen in verliefd wordt op zijn moeder Lilith. Met een unieke combinatie van verbeelding, emotie en diepgaande thematiek, grijpt Emants de lezers bij de hand en neemt ze mee naar een tijdloze wereld vol passie en intrige. Deze prachtige uitgave van Lilith is nu ook verkrijgbaar in één band met Emants' andere meesterwerk, Godenschemering. Deze combinatie is een waar genot voor liefhebbers van epische gedichten, omdat beide werken naadloos op elkaar aansluiten qua thematiek en stijl. Duik dieper in de donkere geheimen van het menselijk hart en ontdek de gelaagdheid van deze tijdloze verhalen. Met een meesterlijke pen en een ongeëvenaard gevoel voor poëzie weet Emants de lezers te betoveren en hen te laten verlangen naar meer. Laat je meeslepen door de betoverende wereld van Lilith en Godenschemering. Met Nederlandstalige klassiekers als deze, wordt lezen een avontuur dat je niet wilt missen. Voel de emoties, ervaar de spanning en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je onderdompelt in de prachtige woorden van Marcellus Emants.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nederlandstalige klassiekers Lilith

Het boek Nederlandstalige klassiekers Lilith is geschreven door Marcellus Emants. De oorspronkelijke releasedatum was 19 december 2018.

Het boek Nederlandstalige klassiekers Lilith is te koop als E-book.

Nederlandstalige klassiekers Lilith bestaat uit 37 pagina’s. 

Nederlandstalige klassiekers Lilith is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken