1. Engelse boeken
  2. Notes on Heartbreak

Notes on Heartbreak

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Notes on Heartbreak is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 400 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781398705487. 

Specificaties Notes on Heartbreak

HoofdauteurAnnie Lord
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum23 juni 2022

Omschrijving van Notes on Heartbreak

Notities over Hartzeer is een krachtige, grappige en rauwe verkenning van hartzeer die zonder enige terughoudendheid eerlijk is. Dit boek gaat verder dan slechts een verhaal over een enkele break-up. Het neemt je mee op een emotionele reis door de diepten van liefdesverdriet, waarbij het je hart openbreekt en je ziel raakt. Met haar scherpe humor en onverbloemde eerlijkheid, weet de auteur op meeslepende wijze de complexiteit van hartzeer te vangen. Ze neemt geen genoegen met oppervlakkige analyses, maar graaft diep in de emoties die gepaard gaan met het einde van een relatie. Door haar persoonlijke ervaringen te delen, creëert ze een band met de lezer en laat ze hen zich begrepen voelen in hun eigen pijnlijke momenten. Dit boek is een kostbare metgezel voor iedereen die ooit met hartzeer te maken heeft gehad. Het biedt troost, inzicht en een gevoel van gemeenschap. Bovendien bevat het nieuwe details en verhalen die de lezer nog nooit eerder heeft gehoord. Dompel jezelf onder in de wereld van Notities over Hartzeer en ontdek hoe deze woorden je kunnen helpen genezen en sterker worden na een gebroken hart.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Notes on Heartbreak

Het boek Notes on Heartbreak is geschreven door Annie Lord. De oorspronkelijke releasedatum was 23 juni 2022.

Het boek Notes on Heartbreak is te koop als Hardcover.

Notes on Heartbreak bestaat uit 400 pagina’s. 

Notes on Heartbreak is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken