1. Nederlandse boeken
  2. Oerhert

Oerhert

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Oerhert is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025471545. 

Specificaties Oerhert

HoofdauteurAstrid Haerens
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum22 maart 2022

Omschrijving van Oerhert

Met trots presenteren wij de Oerhert, een betoverende creatie die een onvergetelijke reis in taal belichaamt. Deze hypnotiserende bundel neemt je mee op een onveilige zoektocht naar vrouwelijke belichaamde herinneringen en rouw, waarbij de grenzen van de taal gewelddadig worden overschreden. De Oerhert is veel meer dan een boek; het is een meeslepende ervaring die je diep zal raken. Met elke pagina duik je dieper in de wereld van de vrouwelijke psyche, waar regels en grenzen worden uitgedaagd en de ware essentie van het menselijk bestaan wordt verkend. Verwacht geen traditioneel verhaal, maar een explosie van emoties en gedachten die je ziel zal raken. Deze nieuwe editie van de Oerhert bevat ook nieuwe details die de leeservaring nog intenser maken. Gedurfde illustraties en krachtige citaten worden toegevoegd om de boodschap van het boek te versterken en je verbeelding te prikkelen. Laat je meeslepen door de prachtige woorden en ontdek een wereld vol mysterie en diepgang. Kortom, de Oerhert is een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur die op zoek zijn naar een unieke en prikkelende leeservaring. Bereid je voor op een avontuur dat je nog lang zal bijblijven en je zal uitdagen om je eigen grenzen te verkennen. Laat je betoveren door de kracht van de taal en dompel jezelf onder in de wereld van de Oerhert.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Oerhert

Het boek Oerhert is geschreven door Astrid Haerens. De oorspronkelijke releasedatum was 22 maart 2022.

Het boek Oerhert is te koop als Paperback.

Oerhert bestaat uit 64 pagina’s. 

Oerhert is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken