1. Engelse boeken
  2. Old Possums Book Of Practical Cats

Old Possums Book Of Practical Cats

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Old Possums Book Of Practical Cats is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571321261. 

Specificaties Old Possums Book Of Practical Cats

HoofdauteurTs Eliot
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 augustus 2015

Omschrijving van Old Possums Book Of Practical Cats

Deze prachtige nieuwe cadeau-editie van de geliefde klassieker, met de befaamde zwart-wit illustraties van Edward Gorey, is een absolute must-have voor kattenliefhebbers. "Old Possums Book Of Practical Cats" neemt je mee op een betoverende reis door de wondere wereld van katten. Deze adembenemende uitgave brengt de poëtische en humoristische teksten van T.S. Eliot tot leven, terwijl de verfijnde illustraties van Edward Gorey elke pagina tot een ware kunstwerk maken. De gedetailleerde zwart-wit tekeningen vangen perfect de unieke persoonlijkheden en eigenaardigheden van de verschillende kattenpersonages die in dit boek tot leven komen. Of je nu een dierenliefhebber bent, een poëzieliefhebber of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, "Old Possums Book Of Practical Cats" zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten. Laat je betoveren door de charmante verhalen en geniet van de prachtige illustraties terwijl je door de pagina's bladert. Dit boek is een tijdloze klassieker die je keer op keer zult willen herlezen en bewonderen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Old Possums Book Of Practical Cats

Het boek Old Possums Book Of Practical Cats is geschreven door Ts Eliot. De oorspronkelijke releasedatum was 06 augustus 2015.

Het boek Old Possums Book Of Practical Cats is te koop als Paperback.

Old Possums Book Of Practical Cats bestaat uit 64 pagina’s. 

Old Possums Book Of Practical Cats is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken