1. Nederlandse boeken
  2. Ommetje van geluk

Ommetje van geluk

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ommetje van geluk is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789033802492. 

Specificaties Ommetje van geluk

HoofdauteurMarinus van den Berg
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 maart 2021

Omschrijving van Ommetje van geluk

Loop jezelf gelukkig met het Ommetje van geluk. Ontdek de geneugten van het wandelen, niet alleen op lange afstanden over gemarkeerde paden, maar ook op de kleine, niet-gemarkeerde paadjes. Dit boek is geïnspireerd op de dagelijkse ommetjes die je kunt maken in je eigen buurt. Marinus van den Berg deelt zijn ervaringen en neemt je mee op een reis van kleine ontdekkingen en innerlijke rust. Met het Ommetje van geluk hoef je niet ver weg te gaan om te genieten van de schoonheid om je heen. Het gaat erom dat je wandelt met aandacht voor je omgeving en luistert naar de stem van je hart. Deze benadering maakt van elke wandeling een kleine pelgrimage, een moment van bezinning en genot. Marinus van den Berg laat je in zijn verhalen en gedichten zien hoe een simpel dagelijks rondje je kan laten proeven van klein geluk. Laat je inspireren door zijn woorden en ontdek de vreugde van het wandelen op een geheel nieuwe manier. Met het Ommetje van geluk wordt wandelen niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een spirituele reis. Verrijk jezelf met dit boek en verken de wereld om je heen op een dieper niveau. Geniet van de kleine dingen, de prachtige natuur en de rustgevende momenten tijdens het wandelen. Laat het Ommetje van geluk je gids zijn op je eigen persoonlijke pad van geluk.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ommetje van geluk

Het boek Ommetje van geluk is geschreven door Marinus van den Berg. De oorspronkelijke releasedatum was 19 maart 2021.

Het boek Ommetje van geluk is te koop als Paperback.

Ommetje van geluk bestaat uit 128 pagina’s. 

Ommetje van geluk is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken