1. Nederlandse boeken
  2. Oogsteen

Oogsteen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Oogsteen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 454 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029511315. 

Specificaties Oogsteen

HoofdauteurHester Knibbe
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum22 november 2016

Omschrijving van Oogsteen

Kan de grond verstoord raken? Kunnen dagen bedrieglijk zijn? Kan zelfs steen buigzaam blijken? In de even rijpe als gelaagde poëzie van Hester Knibbe wel. Als een demiurg ontleedt ze tastbare lagen in de humus van eeuwen en analyseert ze complexe gevoelens en sentimenten. Door die aanpak is haar poëzie uiterst herkenbaar en persoonlijk. In haar gedichten wil Knibbe zich laten kennen. Helder, trots, onvervaard en met een zweem melancholie die weerbarstig kan zijn. In haar nieuwste dichtbundel, "Oogsteen", neemt Hester Knibbe je mee op een poëtische reis door de diepten van de menselijke emoties en de veerkracht van de natuur. Elk gedicht is als een oogsteen, een scherpe blik op de wereld en de ziel. Knibbe ontwart de draden van de tijd en brengt ze samen in prachtige verzen die raken tot in het diepste van je ziel. De gedichten in "Oogsteen" zijn doordrenkt van Knibbe's kenmerkende stijl, waarin ze de rauwe schoonheid van het leven blootlegt. Ze nodigt je uit om met haar mee te gaan op een poëtische ontdekkingsreis, waarbij je de kracht van haar woorden voelt resoneren in je hart. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of een nieuwkomer in de wereld van de literatuur, "Oogsteen" zal je betoveren met zijn diepgang en betoverende taal. Laat je me.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Oogsteen

Het boek Oogsteen is geschreven door Hester Knibbe. De oorspronkelijke releasedatum was 22 november 2016.

Het boek Oogsteen is te koop als Paperback.

Oogsteen bestaat uit 454 pagina’s. 

Oogsteen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken