1. Nederlandse boeken
  2. Over leven

Over leven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Over leven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 106 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491773624. 

Specificaties Over leven

HoofdauteurTanja Helderman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 mei 2017

Omschrijving van Over leven

Over Leven' is een verzameling gedichten die diep uit het hart komen. Ze zijn geschreven in een heldere en begrijpelijke taal, waardoor de lezers zich direct kunnen verbinden met de woorden. Deze gedichten raken en ontroeren, omdat ze gaan over alledaagse thema's die ons allemaal aangaan. Daarnaast heeft de titel 'Over Leven' nog een extra betekenis. Het is een kleine knipoog naar het werkwoord 'overleven'. Voor dichter Tanja Helderman heeft dit woord een persoonlijke lading. Het herinnert haar aan een turbulente periode in haar leven, waarin ze een moeilijke fase afsloot en zichzelf opnieuw vond in een leven dat veel rijker en betekenisvoller was dan ze ooit had durven dromen. De gedichten in 'Over Leven' nemen je mee op een emotionele reis, waarbij je wordt uitgenodigd om stil te staan bij je eigen leven en de betekenisvolle momenten die je hebt meegemaakt. Ze laten je voelen, reflecteren en inspireren. Met haar woorden weet Tanja Helderman de lezer te raken en een gevoel van verbondenheid te creëren. 'Over Leven' is een bundel die je keer op keer kunt openslaan en waaruit je steeds opnieuw kracht en troost kunt putten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Over leven

Het boek Over leven is geschreven door Tanja Helderman. De oorspronkelijke releasedatum was 15 mei 2017.

Het boek Over leven is te koop als Paperback.

Over leven bestaat uit 106 pagina’s. 

Over leven is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken