1. Nederlandse boeken
  2. Overspel

Overspel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Overspel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789047204572. 

Specificaties Overspel

HoofdauteurTatiana de Rosnay
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 juli 2014

Omschrijving van Overspel

Overspel is een meeslepend boek dat het verhaal vertelt van Hélène, een vrouw met een ogenschijnlijk perfect leven. Haar wereld draait om haar man, kinderen en kleinkinderen. Zij is de belichaming van een voorbeeldige echtgenote en een perfecte vrouw, waarvan niemand zou verwachten dat ze ooit in overspel zou belanden. Maar op een zonovergoten dag besluit ze in een impulsieve bui in te gaan op de avances van een vreemdeling. Wat begint als een spannende affaire, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer haar minnaar plotseling een hartaanval krijgt en overlijdt in haar bed. In paniek vlucht Hélène en besluit ze deze misstap direct te vergeten en er nooit met iemand over te praten. Echter, diezelfde avond beseft ze dat ze haar handtas in zijn appartement heeft achtergelaten. Geconfronteerd met een duivels dilemma, gaat Hélène tot het uiterste om de waarheid te verhullen. Terwijl Hélène haar best doet om haar geheim te bewaren, meldt zich plotseling een jonge vrouw die beweert alles te hebben gezien die bewuste middag. De spanning stijgt en Hélène wordt gedwongen om haar eigen grenzen te verleggen om haar geheim te beschermen. Overspel is een boek dat de lezer meesleept in een emotionele achtbaan van schuld, geheimen en de zoektocht naar verlossing. Een verhaal dat iedereen zal doen nadenken over de dunne lijn tussen goed en kwaad, en de ver.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Overspel

Het boek Overspel is geschreven door Tatiana de Rosnay. De oorspronkelijke releasedatum was 03 juli 2014.

Het boek Overspel is te koop als Paperback.

Overspel bestaat uit pagina’s. 

Overspel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken