1. Nederlandse boeken
  2. Ozo heppie

Ozo heppie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ozo heppie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 68 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045121581. 

Specificaties Ozo heppie

HoofdauteurJoke van Leeuwen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 september 2017

Omschrijving van Ozo heppie

Speciaal voor de liefhebbers van poëzie en versjesbundels presenteert Joke van Leeuwen de geweldige Ozo heppie. Deze unieke editie bevat maar liefst tien gloednieuwe gedichten, exclusief geschreven voor deze bundel. Het resultaat is een verzameling sprankelende en speelse poëzie die jong en oud ongetwijfeld nog heppiejer zal maken. Wat deze versjesbundel extra bijzonder maakt, zijn de prachtige illustraties van niemand minder dan Joke van Leeuwen zelf. Haar kenmerkende stijl brengt de gedichten tot leven en voegt een extra dimensie toe aan de alom geliefde woorden. De kleurrijke tekeningen prikkelen de verbeelding en zorgen ervoor dat je helemaal opgaat in de wereld van Ozo heppie. Of je nu een poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een boek vol vrolijkheid, Ozo heppie is de perfecte keuze. Laat je betoveren door de magie van Joke van Leeuwen's woorden en illustraties en geniet van de heppie sfeer die dit boek met zich meebrengt. Een absolute aanrader voor jong en oud!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ozo heppie

Het boek Ozo heppie is geschreven door Joke van Leeuwen. De oorspronkelijke releasedatum was 25 september 2017.

Het boek Ozo heppie is te koop als Paperback.

Ozo heppie bestaat uit 68 pagina’s. 

Ozo heppie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken