1. Nederlandse boeken
  2. Patroon Verzen uit het boek van de ziel

Patroon Verzen uit het boek van de ziel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Patroon Verzen uit het boek van de ziel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020219654. 

Specificaties Patroon Verzen uit het boek van de ziel

HoofdauteurHafiz
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 oktober 2022

Omschrijving van Patroon Verzen uit het boek van de ziel

"Hafiz, verzen uit het boek van de ziel is een prachtige vertaling van het werk van de veertiende-eeuwse dichter Hafiz, met liefde samengesteld door Wali van der Zwan. Hafiz vond een unieke manier om de diepste ervaringen van zijn ziel en zijn filosofie te uiten in poëzie. De ziel wordt beschouwd als muziek, en wanneer deze de goddelijke waarheid ervaart, voelt de ziel de drang om zichzelf te uiten in verzen. En wat voor verzen zijn dat! Deze gedichten zijn doordrenkt met licht en schaduw, lijnen en kleuren, en bovenal, volgepakt met emotie. De verfijndheid van Hafiz' poëzie is ongeëvenaard en zelfs als men niet alle nuances kan begrijpen, wordt men toch betoverd door het ritme, de charme en de schoonheid waarmee hij zich uitdrukt. Het feit dat zijn verzen ons nog steeds kunnen inspireren, zelfs na eeuwen, bewijst dat Hafiz met zijn woorden een tijdloos en grenzeloos gebied weet te raken." "Hafiz, verzen uit het boek van de ziel is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en filosofie. Deze prachtige vertaling biedt een diepgaand inzicht in de gedachtenwereld van Hafiz en neemt de lezer mee op een betoverende reis door de diepten van de menselijke ziel. De verzen van Hafiz hebben een onmiskenbare kracht om de grenzen van tijd en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Patroon Verzen uit het boek van de ziel

Het boek Patroon Verzen uit het boek van de ziel is geschreven door Hafiz. De oorspronkelijke releasedatum was 17 oktober 2022.

Het boek Patroon Verzen uit het boek van de ziel is te koop als Hardcover.

Patroon Verzen uit het boek van de ziel bestaat uit 128 pagina’s. 

Patroon Verzen uit het boek van de ziel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken