1. Engelse boeken
  2. PC Mahabharata

PC Mahabharata

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. PC Mahabharata is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 833 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140446814. 

Specificaties PC Mahabharata

HoofdauteurVyasa
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 mei 2009

Omschrijving van PC Mahabharata

De PC Mahabharata is een betoverend product dat je meeneemt op een onvergetelijke reis naar het oude India. Dit boek presenteert een van de belangrijkste Sanskriet epen, waarin de menselijke doelen (artha of doel, kama of plezier, dharma of plicht, en moksha of bevrijding) uitgebreid worden besproken. Het biedt een diepgaande analyse van de relatie tussen het individu, de samenleving en de wereld, waarbij de aard van het 'Zelf' en de werking van karma centraal staan. Ontdek de diepere betekenis van het leven terwijl je bladzijde na bladzijde de geheimen van de Mahabharata ontrafelt. Word geïnspireerd door de eeuwenoude wijsheden en leer hoe je je eigen doelen kunt verwezenlijken, terwijl je je verbindt met de gemeenschap om je heen. Verken de verschillende aspecten van het menselijk bestaan en begrijp hoe onze daden en keuzes ons pad vormen. De PC Mahabharata is een waardevolle toevoeging aan je boekenkast en biedt niet alleen een boeiend verhaal, maar ook inzichten die je leven zullen verrijken. Laat je betoveren door de diepgaande filosofie en ontdek de tijdloze lessen die in dit meesterwerk verborgen liggen. Haal dit unieke product in huis en laat je meevoeren door het prachtige verhaal van de PC Mahabharata.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over PC Mahabharata

Het boek PC Mahabharata is geschreven door Vyasa. De oorspronkelijke releasedatum was 28 mei 2009.

Het boek PC Mahabharata is te koop als Paperback.

PC Mahabharata bestaat uit 833 pagina’s. 

PC Mahabharata is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken